OSKRBITE SE Z NOVO ENERGIJO, DA BOSTE KAR NAJBOLJE IZKORISTILI ZRELA LETA

Čeprav imate raznoliko in dobro uravnoteženo prehrano, morda ne prejemate pravih ravni vitaminov in mineralov, ki jih potrebujete, da boste ostali tako zdravi in energični, kot bi lahko bili, če ste stari več kot 50 let.

Bistveni vitamini za osebe po 50. letu

Ko se staramo, se naše potrebe po hranilih spreminjajo, prav tako pa sposobnost telesa za absorpcijo določenih vitaminov in mineralov. Vsakodnevno uživanje pravih vitaminov in mineralov nam lahko pomaga, da se obranimo pred pomanjkanji hranil, in nam pomaga stimulirati našo naravno energijo.

Vitamini B-kompleksa za energijo in živčni sistem

Vitamini B-kompleksa so bistvenega pomena za proizvodnjo in uporabo energije v telesu. Skupina 8 vitaminov – B-kompleks je ključnega pomena pri izogibanju utrujenosti in krepitvi telesa z energijo.

Drug ključen B-vitamin je folat. Folat ni pomemben le za nosečnice. Pomaga tudi pri presnavljanju škodljive aminokisline homocisteina.

Vitamini antioksidanti
Vitamini A, C in E

so bistveni vitamini antioksidanti. Pomagajo nam pri obrambi pred prostimi radikali, ki so nestabilne reaktivne molekule in nastajajo kot stranski produkt običajne presnove. Lahko pa nastajajo tudi iz okoljskih toksinov, kot so npr. cigaretni dim, onesnaženje, UV-svetloba in določene kemikalije.

Antioksidanti so pomembni, saj pomagajo nevtralizirati s starostjo povezane  poškodbe, ki jih povzročajo prosti radikali, ter so deloma potrebni tudi za zdravje las, nohtov, kože in oči. Vitamini iz hrane

V vseh življenjskih obdobjih je idealen vir vitaminov in mineralov vaša prehrana. Dobro uravnotežena prehrana iz nepredelanih živil z obilico sveže zelenjave in sadja je prvi korak k ohranjanju zdravja in dopolnjevanju naravnih zalog energije vašega telesa.

Vendar pa zaradi različnih razlogov s staranjem ne moremo vedno dobiti vseh potrebnih hranil le iz naše prehrane. Zato je lahko koristno, če svojo prehrano dopolnimo z multivitaminskim dopolnilom po meri, kot je npr. Supradyn®energija 50+.Občutite svojo energijo, ne svojih let.

Supradyn® energija 50+ je multivitaminski i multimineralni pripravek, ki je bil razvit posebej za odrasle osebe, stare 50 let in več. Zasnovan je tako, da podpira presnovo in sproščanje energije s prilagojenim odmerkom bistvenih vitaminov in mineralov. Vsebuje tudi polifenole oljčnega olja in naravni izvleček ginsenga.


Boljši krvni obtok pa pomaga sproščati energijo, ki jo potrebujete, da ste lahko energični ne glede na svoja leta.

Odkrijte Supradyn®

Supradyn<sup>®</sup> energija

Supradyn® energija

Odkrijte, kako vam lahko Supradyn® energija pomaga povrniti energijo.

VEČ INFORMACIJ
Supradyn<sup>®</sup> energija 50+

Supradyn® energija 50+

Odkrijte, kako vam lahko Supradyn® energija 50+ pomaga povrniti energijo.

VEČ INFORMACIJ
Supradyn<sup>®</sup> Kids

Supradyn® Kids

Ugotovite, kako lahko Supradyn® Kids pomaga vašemu otroku dobiti energijo, kadar jo najbolj potrebuje.

VEČ INFORMACIJ