RASTOČA POTREBA VAŠEGA OTROKA PO OSKRBI Z ENERGIJO

V idealnem svetu bi otroci prejeli vse vitamine in hranila, ki jih potrebujejo za zdravo rast in razvoj z dobro uravnoteženo prehrano.

V resničnem svetu pa to ni vedno mogoče in vitaminski prehranski dodatek lahko pomaga vašemu otroku dobiti energijo, kadar jo najbolj potrebuje.

Starši se po svojih najboljših močeh trudimo, da bi bili naši otroci zdravi na račun hranilno pestre prehrane, a tudi z železno voljo včasih prehranjevanje otrok s pravo prehrano v pravih obdobjih in v pravih količinah ni izvedljivo.

Aktivno življenje

Ob vsej domači nalogi, zunajšolskih dejavnostih, fizično zahtevnih športih, norih urnikih in nenehnih večopravilnostnih dejavnostih ni nič čudnega, če je povprečen aktiven otrok občasno utrujen in izčrpan.

Izbirčneži

Če je vaš otrok izbirčen jedec in ne uživa rednih, dobro uravnoteženih obrokov, sestavljenih iz nepredelanih, svežih živil, najbrž ne dobi vseh vitaminov in mineralov, potrebnih za celostno vitalnost in proizvodnjo energije.

Leni jedci

Otroci so pač otroci, in čeprav se trudimo, da jih naučimo zdravega prehranjevanja, se bodo najbrž še vedno odločali tudi za nezdravo hrano, posegali po hitri in predelani hrani ter prigrizkih z visoko vsebnostjo sladkorja in s premajhno količino mikrohranil.

Omejevalne diete

Otroci, ki imajo omejevalno ali specializirano dieto, včasih težko zaužijejo vsa mikrohranila, ki jih potrebujejo za sproščanje potrebne energije za ustrezno rast in razvoj. Tudi otrokom, ki se prehranjujejo vegetarijansko ali vegansko, ali otrokom, ki ne jedo mlečnih izdelkov, lahko prehranska dopolnila koristijo pri ohranjanju njihovih ravni energije.

Po bolezni

Če je vaš otrok izčrpan po nizu prehladnih obolenj, dihalnih okužb ali prebavnih virusov, in še zlasti, če ga s težavo prepričate, da uživa svežo zelenjavo ali sadje, je bistvenega pomena, da mu zagotovite ustrezne ravni vitaminov in mineralov, ki mu bodo pomagale pri proizvodnji energije, potrebne za okrevanje.

Kateri multivitaminski pripravek je za otroke najboljši?


Multivitaminski pripravek, kakršen je Supradyn® Kids, ne sme nadomestiti odločitev za zdravo prehrano in telesno dejavnost, lahko pa dopolnjuje zdrav življenjski slog in vam pomaga dopolniti naravne zaloge energije vašega telesa, kadar obstaja možnost, da se izrabijo.

Z rastjo vaših otrok naraščajo tudi njihove potrebe po ravneh energije.

Supradyn® Kids je lahko idealna oskrba z mikrohranili.

Poleg tega pa je tudi odličnega okusa.

Odkrijte Supradyn®

Supradyn<sup>®</sup> energija

Supradyn® energija

Odkrijte, kako vam lahko Supradyn® energija pomaga povrniti energijo.

VEČ INFORMACIJ
Supradyn<sup>®</sup> energija 50+

Supradyn® energija 50+

Odkrijte, kako vam lahko Supradyn® energija 50+ pomaga povrniti energijo.

VEČ INFORMACIJ
Supradyn<sup>®</sup> Kids

Supradyn® Kids

Ugotovite, kako lahko Supradyn® Kids pomaga vašemu otroku dobiti energijo, kadar jo najbolj potrebuje.

VEČ INFORMACIJ