Supradyn® Imuno

KAJ JE Supradyn® IMUNO?

Supradyn® IMUNO je prehransko dopolnilo, ki vsebuje vitamin C, izvleček ameriškega slamnika, izvleček propolisa in cink. Vitamin C in cink imata vlogo pri delovanju imunskega sistema.

KATERE SESTAVINE VSEBUJE Supradyn® IMUNO?

AMERIŠKI SLAMNIK

Supradyn® IMUNO vsebuje ECHINACEA COMPLEX®, ki ga ekskluzivno proizvaja družba Bayer. Kompleks je sestavljen iz izvlečkov rastline ameriškega slamnika (Echinacea angustifolia DC. in Echinacea purpurea (L.) Moench.) in je posebej titriran tako, da se poveča koncentracija rastlinskih aktivnih snovi. Izvleček je standardiziran na fenolne spojine (titriran na najmanj 4 %) in tudi na polisaharide (titriran na najmanj 15 %).

VITAMIN C, CINK

V primerih povečane občutljivosti, kot so stresna obdobja, neuravnotežena prehrana ali temperaturne spremembe, se lahko naravna obrambna sposobnost organizma zmanjša. Vitamin C in cink imata vlogo pri delovanju imunskega sistema.

Vitamin C in cink, ki sta prisotna v prehranskem dopolnilu Supradyn® IMUNO, sta antioksidanta, saj imata vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

PROPOLIS

Propolis je snov, ki jo proizvajajo čebele. Z njim zaščitijo svoj panj pred zunanjimi dejavniki.

KAKO IN KDAJ JEMATI Supradyn® IMUNO?

POMOČ: Za podporo delovanju imunskega sistema jemljite 1 vrečko na dan 14 dni zapored. Če je treba, lahko po 14-dnevnem premoru kuro ponovite.

OBRAMBA: Pri povečanih potrebah po mikrohranilih, ki imajo vlogo pri imunskem sistemu, vzemite 2 vrečki na dan, eno zjutraj in eno zvečer, 7 dni zapored.

Za jemanje Supradyn® IMUNO ne potrebujete vode, saj se vsebina raztopi neposredno v ustih.

Odkrijte Supradyn® izdelke za vaše potrebe

SUPRADYN® ENERGIJA JE ŠT. 1 MULTIVITAMIN V EVROPI.1

1. Internal calculations derived from IQVIA OTCims and MIDAS data with brand aggregations; Multivitamins, internal calculations MAT 09/2019.

Supradyn® Energija, 30 šumečih tablet

Supradyn® Energija, 30 šumečih tablet

Oskrbite se z novo energijo in poživite svoje življenje.

Supradyn® Energija, 30 filmsko obloženih tablet

Supradyn® Energija, 30 filmsko obloženih tablet

Oskrbite se z novo energijo in poživite svoje življenje.

Supradyn® Energija 50+, 30 filmsko obloženih tablet

Supradyn® Energija 50+, 30 filmsko obloženih tablet

Ne občutite svojih let, občutite svojo energijo.